Network Menu

Välkommen till SWEA Rivieran

Välkommen till SWEA Rivieran

SWEA, startades i Los Angeles 1979 i Los Angels av Agneta Nilsson och har idag cirka 7.000 medlemmar i ett 70-tal lokala avdelningar i 33 länder.

SWEA samlar svenska kvinnor över hel världen – även de som återvänt till Sverige efter bosättning utomlands och fungerar som såväl en träffpunkt som ett skyddsnät.

Vår avdelning inom SWEA (Swedish Women´s Educational Association), SWEA Rivieran, startade i mars 2003 och har nu omkring 160 aktiva medlemmar.

SWEA Rivieran anordnar regelbundet olika evenemang. Programgruppen i styrelsen svarar för att ta fram olika programpunkter. Har du förslag och idéer om intressanta utflyktsmål, föredragshållare mm, kontakta styrelsen!

Men även om SWEA Rivieran främst ägnar sig åt att anordna olika aktiviteter, finns vi också för att hjälpa och stötta vid tillfällen när det behövs.

Under 2015 startade SWEA Professional, en underavdelning inom SWEA Rivieran, Professional riktar sig till de som är intresserade av arbetsliv, företagande och personlig utveckling. Man behöver alltså inte vara yrkesverksam för att delta i dessa evenemang!

Vi hoppas att Du som medlem i SWEA Rivieran skall knyta nya kontakter, få tips och information om regionen och aktivt delta i vårt omväxlande program. Vi kommer att göra vårt bästa för att Du ska trivas och få ut mycket av Ditt Medlemskap!

Du är varmt välkommen som medlem i SWEA Rivieran och vi ser fram emot att se Dig .

 

Hälsar

Anneth Nilsson                                                 Ellen Norberg

Ordförande                                                        Medlemsansvarig

                           

, , ,